Digital Marknadsföring

Som skapar mätbara resultat

Auxilic | Uppsala

Våra Tjänster

Digital marknadsföring är vårt DNA. Vi hjälper små och medelstora företag med digital marknadsföring så att de kan fokusera på sin kärnverksamhet. Tillsammans skapar vi förutsättningar för en snabb, kontinuerlig och lönsam tillväxt.

 

På Auxilic hjälper vi företag att definiera hur de kan växa och öka sin lönsamhet via webben. Vi börjar med att skapa specifika mål samt mätpunkter så att vi får en gemensam bild av framgång, vägen dit samt en tidsplan. Baserat på den gemensamma bilden av framgång påbörjar vi arbetet med utveckling av webben.

 

Vi är lyhörda och flexibla, inget företag är det andra likt. Hos oss kan du räkna med att du får en lösning som passar just dig, ditt företag och din budget.

 

 

Webb och Apputveckling

Vi skapar moderna webbsidor, appar och e-handelsidor som skapar affärer.

Sökmotoroptimering

Vi ser till att din webbsida eller e-butik är enkel att hitta på Google Search.

Social Marknadsföring

Våra lösningar är integrerade med sociala medier som facebook och linkedin.

Leadsgenerering

Vi hjälper dig att hitta nya kunder genom digital marknadsföring.

Auxilic | Uppsala

Webb utveckling

Att en webbsida är välkodad, attraktiv, anpassar sig automatiskt till olika skärmstorlekar, laddar snabbt och har bra förutsättningar för att bli hittad på till exempel Google Search är en självklarhet.

 

Vi tycker dock inte att det räcker. En webbsidas eller webbutiks främsta uppgift är att generera affärer, för att göra det måste den på ett tydligt och trovärdigt sätt beskriva varför en potentiell kund ska välja just ditt företags erbjudande.

 

För att skapa en webblösning som konverterar besökare  till kunder och därigenom generar affärer, lägger vi stor vikt vid att förstå "din affär". Vi gör det genom att vara lyhörd och ställa frågor till både dig och dina kunder för att  skapa en tydlig definition av affärsnyttan.

 

Efter lanseringen följer vi upp för att säkerställa att våra gemensamma  målsättningar har uppnåts.

Auxilic | Uppsala

Vår Plattform

Vår plattform är baserad på öppen källkod med fokus på säkerhet användarvänlighet och flexibilitet. Som kund kan du välja att sköta uppdateringar helt själv eller låta oss hjälpa till med det, utbildning ingår i vårt erbjudande.


Eftersom vår plattform är så användarvänlig och flexibel finns det få begränsningar när det gäller funktionalitet.  De traditionella plattformarna som till exempel  WordPress eller molnbaserade verktyg såsom Wix, Squarespace och Shopify har hundratals begränsningar som kräver att man löpande lägger till kostsamma tillägg när en webbsida eller webbutik växer och förändras.


Hos oss slipper du den typen av obehagliga överraskningar efter lanseringen även om du börjar med en webbsida och på sikt vill ha en webbutik eller tvärt om. Användarvänligheten i vår plattform medför även en lägre tidsförbrukning och därmed en lägre kostnad för ditt  webbprojekt.

Hur kan vi hjälpa till? Kontakta oss idag!

Webb

En modern hemsida som fungerar för både små och stora företag.

E-Handel

Webbutik för beställning av varor, tjänster, catering eller medlemskap.

Blogg

En blogg för alla behov med inbyggd avancerad sökmotoroptimering.

Formulärtjänst

Formulär för undersökningar, tester, produktkonfiguratorer eller offertkalkyler.

Reservationssystem

Reservationssystem för camping, hotell, lokaler med mera.

Bokningssystem

Bokningssystem för restauraner, lokaler samt andra typer av tjänster.

Auxilic | Uppsala

Från Våra Kunder

 • Jag påbörjade mina diskussioner med Auxilic 2019, jag ville veta hur mitt företag kunde växa med hjälp av en ny webbsida. Webbplatsen är nyckeln, särskilt under pandemin, med många digitala möten och företag som arbetar hemifrån. Jag är mycket nöjd med resultatet och kan rekommendera Auxlic som ett utmärkt alternativ när du letar efter en partner inom detta segment."
  Kjell Andersson
  Grundare & VD
 • Jag behövde knappt lägga någon tid på att designa #Healmetoo-sidan. Auxilic intervjuade mig och fick tillgång till lite texter om min verksamhet, sedan skötte de strukturen, bildvalet, ja allt. Jag är mycket nöjd med resultatet.
  Gaya Pienitzka
  Grundare & VD
 • Auxilic hjälpte oss att bygga vår nya hemsida för vårt byggföretag. Processen gick riktigt smidigt och vi är mycket nöjda med resultatet. Auxilic har djup kunskap inom den digitala världen och vi tyckte att deras förslag och tillvägagångssätt var mycket användbara och professionella. Vi är verkligen nöjda med det stöd de ger, närhelst vi behöver ändringar eller vill lägga till något, är Auxilic väldigt snabba att svara och hjälpa till. Vi kan starkt rekommendera Auxilic!
  Dennis Dodo
  Grundare & VD
 • Att vända mig till Auxilic var det bästa jag kunde ha gjort för mitt företag! Även om produkterna och tjänsterna som jag säljer inte är konventionella, skräddarsydde teamet på Auxilic en marknadsföringsstrategi som isolerade och identifierade min målmarknad och arbetade dygnet runt för att bygga min e-handelsplattform och lansera kampanjer som ledde trafik till min webbplats.
  Daniel Ochoa
  Grundare & VD
 • Auxilic har varit en enastående webb- och digital marknadsföringspartner för ip3Labs när vi för ut vårt budskap på marknaden. Deras fortsatta engagemang för att förstå sina kunders kärnverksamhet är det som gör skillnaden i att verkligen ha den sammanhållna teamrelationen vi letade efter i ett partnerskap. Om du letar efter ett bättre sätt att kommunicera värdet av din produkt, tjänst eller företag, skulle jag lita på att Auxilic utformar en strategi åt dig.
  Kevin McConnell
  Grundare & VD